Societatea RER a fost amendată de Garda de Mediu! În loc să ridice gunoaiele din Brăila, autospecialele stau ”bibelou” în curtea societății!

În urma unei inspecții la garajul societății RER din șoseaua Baldovinești nr.22, comisarii Gărzii de Mediu au găsit mijloacele de transport deșeuri spălate și garate în curtea societății, niciuna dintre autospeciale nefiind pe traseu pentru a colecta deșeurile municipale de la populație, activitate pentru care RER a obținut autorizație de mediu.

Deși au notificat ADI ECO Dunărea de rezilierea contractului, instanța de judecată a decis ca societatea RER să ridice în continuare deșeurile din Brăila. La data controlului, reprezentanții RER nu au putut pune la dispoziție comisarilor adresa de notificare a APM Brăila, în calitate de autoritate competentă de mediu, privind încetarea activității de colectare și transport a deșeurilor.

Deoarece RER SUD SA nu a respectat condiția de a notifica Agenția pentru Protecția Mediului Brăila cu privire la modificările apărute, respectiv încetarea activității de colectare și transport a deșeurilor municipale, a fost sancționată contravențional.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry