Tramvaie pentru San Francisco, rachete sau turbine eoliene! Discuțiile din CLM au luat o întorsătură SF! Liberalii se amuză de propriile declarații!

  • La final, liberalul Florin Gheorghiță a recunoscut că și el e amuzat de ceea ce a declarat!
  • ”Se poate vorbi la Zona Liberă de performanță în atragerea fondurilor și a investitorilor, performanță despre care au scris toate ziarele economice din România” – Marian Dragomir.

Discuțiile din ședința Consiliului Local au început pe tema unor ”bonusuri” acordate angajaților de la R.A. Zona Liberă Brăila. Consilierul liberal a atras atenția că nu este cazul să fie acordate bonusuri angajaților.

La discuție a intervenit consilierul PSD Sorin Boșneag care a declarat că acele ”bonusuri” sunt explicate în raport ca fiind tichetele de masă și voucherele de vacanță, care sunt acordate conform legii angajaților de la Zona Liberă.

Gheorghiță a mers mai departe în declarații spunând că ar vrea să vadă la Zona Liberă investiții precum tramvaie pentru San Francisco, fabrici de rachete sau care să importe lemn din Ucraina și să-l prelucreze pentru a fi exportat în Canada.

”În primul rând vă rog să nu mai veniți la ședințele de Consiliu Local cu OZN-uri de genul tramvaie de la San Francisco sau cu rachete. Dacă mai veniți cu așa ceva am să vă spun să-i contactați dumneavoastră pe cei de la San Francisco să facă tramvaie în România, nu la Brăila. Dar, și dumneavoastră zâmbiți când reluăm acest subiect absolut penibil și vă rog mult de tot, nu mai aruncați pastile din acestea în Consiliul Local pentru că pur și simplu sunt penibile(…)

Nu știu de unde își iau unii consilieri informațiile, dar eu o să vă spun așa: în fiecare an, Zona Liberă a avut profit, și anul acesta Zona Liberă va avea profit. Cel mai important lucru este că în acest an, și vorbim de 2022, un an cu explozie la energie, materiale, etc. cheltuielile Zonei Libere sunt apropiate de cele ale anului 2019. Tocmai pentru că, acea echipă de conducere, pe care o criticați dumneavoastră, a făcut niște economii substanțiale.(…)

În Zona Liberă au concesionat un teren cei de la Eli Park, pentru care plătesc redevență și deja au depus documentele și au obținut autorizația de construire. Au venit cei de la Tesla, care construiesc fabrica de acumulatori, deoarece în Zona Liberă nu trebuie puse panouri fotovoltaice pe teren, ca să facem chestii ieftine. În Zona Liberă trebuie să de facă producție. Trebuie să avem fabrici și pe aceste fabrici să se monteze panouri fotovoltaice, nu pe teren ca să blocheze construcția unor fabrici.

Se poate vorbi la Zona Liberă de performanță în atragerea fondurilor și a investitorilor, performanță despre care au scris toate ziarele economice din România”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry