Un alt operator s-a arătat pregătit să ridice deșeurile din municipiul și județul Brăila! ECO nu va participa la licitație!

O altă ședință de Consiliu Local Municipal a avut loc astăzi pentru stabilirea normelor prin care un alt operator va ridica deșeurile din municipiul și județul Brăila. Societatea ECO, deși a lucrat în permanență pentru a asigura serviciul de salubritate, nu poate acoperi întreg municipiul și județul Brăila.

Un alt operator s-a arătat pregătit pentru a face față acestei provocări, cel puțin până la licitația care va desemna operatorul unic pe județul Brăila.

”Este o situație inedită prin care trece municipiul Brăila în această perioadă și vreau să vă informez asupra câtorva aspecte esențiale. În primul rând, societatea ECO a intervenit în această perioadă ca o soluție de maximă urgență, pentru a nu rămâne cu gunoiul abandonat prin oraș, deși se constată că societatea ECO nu are dotarea suficientă pentru a face față volumului mare de gunoi(…)

Acesta este și motivul pentru care societatea ECO nu va participa la procedura organizată de ADI ECO Dunărea, acolo urmând să se desfășoare în momentul de față o procedură de selectare a societății care a depus o ofertă și care are toată dotarea necesară astfel încât să facă față întregului județ și nu doar municipiului Brăila.

Aș vrea să se înțeleagă că ADI ECO Dunărea nu este societatea Primăriei, ci doar ECO este societatea Primăriei. ADI ECO Dunărea este asocierea tuturor primăriilor din județul Brăila, care se confruntă în momentul de față cu această situație(…) Au depus toate eforturile astfel încât să avem cât mai repede finalizată procedura adjudecării și finalizării licitației publice pentru desemnarea unui operator de salubritate pe perioada stării de alertă, până la finalizarea licitației mari”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Primarul a mărturisit că nu-și imagina că RER va încălca decizia instanței de judecată și își va abandona activitatea în municipiul și județul Brăila. Acesta spune că ADI ECO Dunărea va respecta procedurile legale, de fiecare dată, iar această problemă va fi rezolvată cât mai curând posibil.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry