Un nou centru comercial în cartierul Vidin! Două marketuri, Kaufland și Lidl, dar și o galerie comercială!

  • Un nou centru comercial format dintr-o zonă de hypermarket – incluzând spațiu de comercializare și servire de tip fast-food, supermarket și spații comerciale în galerie.
  • Spațiile comerciale vor avea o suprafață de 14.438,25mp și vor fi amenajate 694 locuri de parcare. Proiectul cuprinde spații verzi și alei pietonale.

Consilierii locali își vor acorda votul, la finalul săptămânii, pentru construirea unui sens giratoriu, pe strada Industriei, în dreptul viitorului centru comercial care va aparține cartierului Vidin. Lucrarea include reconfigurarea traseelor de utilități publice, racorduri stradale adiacente, accese auto și pietonale.

La finalul executării lucrărilor, Kaufland România și Lidl România au obligația de a pune la dispoziția Primăriei municipiului Brăila procesul verbal de finalizare a lucrărilor, avizat de dirigintele de șantier, și a documentelor din care să reiasă valoarea investiției, care va fi inclusă în domeniul public al municipiului Brăila.

Amenajarea sensului giratoriu, cu acces către centrul comercial, va asigura o capacitate mărită a circulației pe artera principală, reducând timpul de așteptare pentru cei care circulă în zonă și pe străzile laterale.

Accesul pentru aprovizionare – trafic greu – se va realiza separat, în zona de nord a terenului, prin racordarea simplă la strada Industriei cu strada Târgoviște.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry