Un nou magazin PENNY Market se va deschide în cartierul Vidin!

REWE România reprezintă în țara noastră concernul german REWE Group, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. Grupul REWE a fost înființat în 1927. În anul 2016 REWE Group opera cu peste 330.000 de angajați si peste 15.000 de magazine.

REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY , conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Pe această piață, PENNY operează cu 376 magazine și se află în plină expansiune, având peste 6500 de angajați.

”Ne dorim ca până în anul 2029 să ajungem la peste 600 de magazine. Întreaga rețea este deservită de 4 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași”, spune conducerea companiei.


Consilierii locali au votat documentația privind construirea unui nou PENNY Market în cartierul Vidin!

În ultima ședință a Consiliului Local Municipal, consilierii au votat pentru aprobarea PUZ-ului pentru obiectivul ”Construire Magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare pe verticală, reclame pe fațadă și în parcare, stâlp publicitar, împrejmuire, organizare de șantier și montare post TRAFO”.

Conform datelor din proiect, Penny Market urmează să fie construit pe strada Industriei nr.17 și se va învecina la nord cu noul centru comercial, compus din Lidl, Kaufland și alte magazine.

Noua construcție prevede și spații pe parcare pentru 105 autovehicule.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry