Dragomir despre PRO Romania: “Principala activitate a acestui partid s-a axat pe critica vis-a-vis de liderul PSD”

Dragomir despre PRO Romania: “Principala activitate a acestui partid s-a axat pe critica vis-a-vis de liderul PSD”

 

 

Intrebat de lansarea unui nou partid de stanga, care a adunat cativa membrii cu functii inalte din partidul lui Dragnea, vicepresedintele PSD Marian Dragomir a atras atentia asupra faptului ca PRO Romania nu a prezentat un program de guvernare, acesta fiind de altfel primul pas pe care orice partid nou infiintat ar trebui sa-l faca.

“Este dreptul fiecaruia sa se reorienteze la un moment dat. Electoratul poate aprecia sau taxa infiintarea unui nou partid. Este prematur sa ne pronuntam acum, pentru ca principala activitate a acestui partid s-a axat pe critica vis-a-vis de liderul PSD, iar din punctul meu de vedere, un partid care vine pe scena politica ar trebui sa vorbeasca despre programul propriu si mai putin despre critica altora”, a declarat social-democratul Marian Dragomir.

Pana la organizatiile judetene, PRO Romania isi doreste un grup parlamentar. Respectand procedura de infiintare a grupurilor parlamentare, 11 deputati  Pro Romania au inaintat in data de 30 mai  Secretariatului General al Camerei Deputatilor o cerere de infiintare a unui grup parlamentar.

Reamintim ca de la Braila, deputatul Emilia Meirosu a plecat alaturi de Victor Ponta, fiind unul din primii sociali-democrati care au ales sa paraseasca partidul lui Dragnea. Meirosu este membru in Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport si a activat tot ca membru si in Comisia pentru munca si protectie sociala din cadrul Camerei Deputatilor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry