VIDEO: Prefectul Iulian Timofei a verificat stadiul lucrărilor pe șantierul digului din localitatea Corbu Vechi!

Prefectul județului Brăila, Iulian Timofei și subprefecții Adin Boboc și Nicolae Nițescu au vizitat astăzi șantierul din satul Corbu Vechi, comuna Măxineni, pentru a verifica stadiul lucrărilor de consolidare și supraînălțare a digului de pe malul drept al râului Siret. Cei trei au fost însoțiți de reprezentanții Serviciului de Gospodărire a Apelor Brăila.

”Am fost informat că la momentul de față execuția lucrărilor în cadrul proiectului depășește 40%, un procent net superior față de precedenta monitorizare, care a avut loc în prima jumătate a lunii ianuarie anul curent. De altfel, se vede aici cu ochiul liber că lucrurile s-au mișcat și că oamenii de pe șantier își fac treaba. Voi continua cu regularitate verificările la fața locului”,

a declarat Iulian Timofei.

Proiectul ”Lucrări de consolidare mal drept râu Siret, în zona km 532-533 în aval de localitatea Corbu Vechi” face parte din programul de investiții al MAP – ANAR, prin ABA Buzău-Ialomița, în proiect fiind prevăzută o consolidare a peste 500 de metri de dig, în total.

Investiția de la Corbu Vechi are o perioadă de implementare de 24 de luni și o valoare de 11.401.977,54 de lei, fără TVA. Firma care a câștigat contractul este LESCACI COM SRL din județul Satu Mare și este specializată în construcții hidrotehnice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry