Zece locuri de joacă vor fi modernizate! Administrația locală spune că în acest fel vor fi reabilitate toate parcurile din municipiul Brăila!

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a vorbit despre investițiile administrației locale în părculețe și locuri de joacă pentru copii. Tot aici au fost prezentate și stadiile lucrărilor la Parcul Monument și Orășelul Copiilor.

”La Parcul Monument, zona de parc – spațiu verde, au fost montate băncuțele. Pentru a nu exista niciun fel de vandalizare a acestora au fost blocate șuruburile de la părțile componente ale acestora, prin ancore chimice și prin alte metode specifice constructorului, astfel încât să nu avem vandalizări în zona respectivă(…) Așteptăm să vină toamna pentru a putea să facem lucrările de gazonare.

La Orășelul Copiilor suntem într-un ritm destul de avansat al lucrărilor, iar în paralel s-au semnat autorizațiile de construire și s-au finalizat licitațiile pentru ultimele 10 parcuri din municipiul Brăila. Acestea vor fi finalizate într-un timp destul de rapid, astfel încât să nu mai existe în municipiul Brăila niciun parc de joacă pentru copii nemodernizat”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Licitațiile cu privire la modernizarea celor 10 părculețe de joacă s-au încheiat, iar în unele cazuri constructorii au intrat deja pe șantiere.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry