APIA primește Cereri de Plată pentru anul 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Brăila informează că termenul final pentru depunerea Cererilor de plată pentru intervențiile aferente sectoarelor vegetal și zootehnic în anul 2024 este 7 iunie 2024.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, personalul din cadrul APIA – Centrul Județean Brăila implicat în campania de primire a Cererilor de plată își va desfășura activitatea în program normal de lucru și în zilele de sâmbătă și duminică. În acest sens, vă adresăm rugămintea de a contacta responsabilul de dosar în vederea respectării programărilor și a bunei desfășurări a activității de primire cereri.

Depunerea cererilor de plată în anul 2024 se realizează online, prin utilizarea aplicației IPA-Online și a mijloacelor electronice de comunicații. Cererea de plată poate fi depusă on-line și prin prezența fermierilor la Centrele Județene/Locale APIA.

Documentele care fac dovada că terenul agricol se află la dispoziţia fermierului trebuie să fie valabile la data depunerii Cererii. Responsabilitatea privind legalitatea şi valabilitatea documentelor aparţine fermierului şi/sau autorităţii care a emis/atestat aceste documente, după caz.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry