Tesla angajează director la fabrica din Brăila!

  • Grupul Tesla va inaugura fabrica din Brăila în acest an! Investiţia în unitatea de producţie depăşeşte 450 de milioane de lei!

Conform anunțului de recrutare, candidatul selectat pentru acest post va aduce fabrica din Brăila, la capacitatea maximă de producţie de 2 GWh, de sisteme de stocare a energiei cu baterii, unitatea de producţie urmând să genereze astfel venituri de 1 miliard de euro.

În urmă cu aproximativ un an, Tesla a demarat recrutările pentru posturile de director financiar, coordonator de proiect, People and Culture Director, în Bucureşti.

Tesla Energy Storage a fost înregistrată la Registrul Comerţului la 18 mai 2022. Firma activează în domeniul producţiei de acumulatori şi baterii şi e deţinută de Tesla Global SE din Cehia cu 75% din capitalul social şi de Marijnen Johannes Antonie Marinus – cu 25% din firmă.

Tesla va deschide o fabrică la Brăila, în cadrul parcului industrial din perimetrul al doilea al Zonei Libere Brăila. Construcţia fabricii a început în anul 2023. Fabrica Tesla Energy Storage din Brăila va produce baterii de stocare a energiei electrice, sisteme pentru zona rezidenţială, comercială și industrială, inclusiv baterii pentru maşini electrice.

Marijnene Johannes Antonie Marinus, fondatorul TESLA, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, la Brăila, faptul că cele 200 de noi locuri de muncă vor asigura necesarul de personal pentru început, iar numărul angajaților va crește odată cu dezvoltarea investiției.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry