Bine v-am regăsit!

Bine v-am regăsit!

 

Am revenit în presă cu gândul și impresia că brăilenii merită în continuare să fie informați și să fie informați corect. De la primii pași făcuți în sediul administrației locale m-au întâmpinat zâmbetele false, impresia unora că mă cunosc, sau a altora că ar ști pentru cine muncesc. Muncesc pentru mine!

Când am plecat din presă puteam și aveam ocazia, că și alți colegi să intru sub aripă unei instituții publice. Că doar asta este trendul, dacă ai lucrat în presă, următorul pas este să devii specialist “PR”. Ei bine nu am făcut asta. Am lucrat în privat și cu lipsă de modestie pot să spun că am excelat în mediul privat, motiv pentru care acum îmi permit să va scriu din biroul meu, în ziarul meu!

Primele ședințe la care am participat, la cele două consilii mi-au lăsat un gust amar. După câțiva ani buni de absența din media, am crezut sincer că lucrurile s-au îndreptat în administrația locală. Din păcate am fost uimită să constat că jocurile politice, șicanele și acuzațiile țin locul știrilor care îi afectează în mod direct pe brăileni. Nu mai vorbim azi de proiecte, de realizări sau dezvoltare. Azi vorbim de cine a înjurat pe cine și ce culoare avea circul din Sala Mare a Palatului Administrativ. Sunt știri scrise de noi, pentru noi. Pe brăileni nu îi interesează circul, atâta timp cât nu sunt locuri de muncă, nu sunt locuri de parcare și nici străzi asfaltate corespunzător. Pentru asta va trebui să lucrăm împreună. Presă, administrația și brăilenii. Pentru orașul nostru drag, trebuie cu toții să acordăm puțin mai mult interes, astfel încât la sfârșit, când tragem linie să putem să ținem toți capul sus!

Într-o lume perfectă, consilierii noștri și-ar lasă haină politică la intrarea în administrație și tot într-o lume perfectă, jurnaliștii ar trebui să facă același lucru când intră în redacție.

Va salut, cu respect pentru brăileni!

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry