Bucălatul lovește iar, cu capul, în administrație! Consilierul cere Consiliului Județean să taie iarba de pe un drum la care nu s-a făcut recepția!

Nu mai este niciun secret, pentru nimeni, faptul că liberalii, aflați la primele mandate, dau cu stângu-n dreptul când încearcă să lege două cuvinte despre administrație. Este total de înțeles faptul că, atunci când trimiți în consilii oameni care nu au nicio treabă cu administrația, să mai fie și bâlbe, și neînțelegeri, însă de aici și până la a face declarații politice care sunt departe de realitate, e puțin cam grav, și puțin cam penal dacă ne raportăm la proiecte în care s-au investit foarte mulți bani, indiferent de proveniența lor.

Bucălatul ăsta de la PNL, spune că pe drumul TNT: Gulianca – Ariciu – Racovița – Șuțești – Ianca – DN 2B – Bordei Verde – Viziru, Consiliul Județean ar trebui să intre cu utilaje pentru defrișare, deși Consiliul Județean nu a făcut recepția acestui drum. În fapt, consilierul liberal instigă la nerespectarea unui contract, lucru care ar duce la pierderea banilor din această investiție – fonduri europene.

Din curiozitate, am mers și noi azi pe câteva drumuri județene, să vedem dacă le dă iarba în ochi șoferilor. Ei… ce să vezi, nici asta nu i-a ieșit bucălatului liberal. Nu-i nicio problemă. Mai are timp până în 2024. Noi simțim că poate și mai mult… să se facă de râs!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry