Dragomir: ”Azi, nu mai vin lupii, dar unii sunt mai răi decat ‘hienele’!”

Dragomir: ”Azi, nu mai vin lupii, dar unii sunt mai răi decat ‘hienele’!”

 

 

Voi știți cu cine se tot ceartă dom’ primar, pentru că impresia genereală este că a început să-i cam muștruluiască pe brăileni, asta când nu îi blocheză de tot pe rețelele de socializare.

Primarul e supărat că, în opinia dânsului, opoziția a pus monopol pe sistarea apei în Brăila și a profitat la maxim de eveniment creând o isterie pe facebook. Mai departe edilul își aduce aminte cu nostalgie de poveștile bunicilor, când zăpada se topea pentru că nu aveau apă. Pai dom’ primar, pe vremea aceea zăpada nu era portocalie. Iar la prețul pe care îl are apa în prezent ar cam trebui să cerem daune pentru ”disconfortul creat”.

Pe vremuri, străbunicii noștri topeau zăpada pentru a avea apă deoarece ei nu o cumpărau de la supermarket. Atunci, ningea mai mult, îngheța Dunărea și lupii veneau în sat… povesteau bunicii mei de la Chiscani și Tichilești. Azi, nu mai vin lupii, dar unii sunt mai răi decat “hienele”. Vă doresc o zi frumoasă tuturor și dacă ninge mai mult vă invit cu săniuța în Parcul Monument!”, a postat Dragomir pe facebook.

Primarul spune că trebuie să învățăm din această experintă, să facem diferența între comunicarea oficială și manipularea de pe rețelele de socializare. Noi spunem că ar trebui să existe o mai bună comunicare între CUP Dunărea – adminitrație și populație, măcar atât, dacă de transparență nu poate fi vorba.

Eu mă bucur că a existat această isterie pe Facebook, pentru că asta v-a motivat să puneți mâna pe telefon și să le ”băgați sula în coaste” celor care intenționau să tărăgăneze reparațiile pentru o perioadă de 48 de ore. Pentru asta vă felicit! Deci se poate! Doar că, uneori, isteria este cea mai bună motivare pentru a face treaba bună.

În final, primarul ne spune să avem încredere în mesajele dânsului, pentru că el este primarul ales de cetățeni și indiferent cât este situația de dificilă va spune mereu adevărul, iar noi… trebuie să îl credem pe cuvânt!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry