Geluțule, știm că partidul deputatului ”bătăuș” te-a băgat în Prefectură, dar un subprefect nu răspunde doar comenzilor de la Cireșu!

El este Geluțu(Dragoș-Gelu Fătu), omul pus de deputatul Alexandru Popa să reprezinte Guvernul în teritoriu, din funcția de subprefect al județului Brăila. După ce a rostit pe un ton milităresc jurământul, la învestire, Geluțu s-a fofilat de presă ca o adolescentă inocentă curtată de derbedei.

Păi măi Geluțule, dacă ție ți-e frică de cinci jurnaliști, dintre care 2 eram femei, cum o să faci matale față în funcția asta? Sau ți s-a spus de la partid că tre să faci doar pluta pe spate, la fel cum a făcut și colegul tău, Adin Boboc, care din motive de sănătate, crede că mai are vreo șansă în Ianca?

Geluțu nu a vrut să stea de vorbă cu noi, să ne spună ce-l recomandă, în afară de ”bătăușul de Cireșu”(așa cum a fost numit deputatul Alexandru Popa, de către politicienii brăileni), pentru această funcție. I-a șoptit unei jurnaliste că înțelegerea a fost să facă conferință de presă la partidul PNL. După ce i-am atras atenția că la PNL poate să facă politică, aici fiind vorba de administrație, iar el este reprezentantul Guvernului în teritoriu, Geluțu mi-a zâmbit, a dat din cap în semn de aprobare și a părăsit sala de ședințe.

La Lege spune că subprefectul îndeplinește, în numele prefectului, atribuții în domeniul conducerii serviciilor publice deconcentrate, al conducerii operative a instituției prefectului, precum şi alte atribuții prevăzute de lege ori sarcini date de Ministerul Afacerilor Interne sau de către prefect. Pentru că Geluțu a demonstrat că îndeplinește doar sarcinile venite de la partid, propunem să-l ia Popa gardă de corp, că omul înțelegem că se pricepe la apărare.

Acesta este modelul de administrație promovat de Partidul Național Liberal la Brăila! După ce au închis conferințele de presă de la sediul PNL, unde sunt invitați doar jurnaliști care nu deranjează niciodată, liberalii vor să politizeze toate instituțiile publice.

Aceasta este administrația transparentă despre care vorbesc liberalii! Înainte de a le acorda încrederea, gândiți-vă că dacă acești indivizi au tupeu să își bată joc de instituțiile de presă, în sediul Prefecturii, ce vor putea face cu oamenii de rând!

Geluțule, noi îți urăm succes pe mai departe, dar azi ai demonstrat că nu faci cinste actualei funcții. Haina asta grea a aroganței te sfătuim să o dai jos când ieși din sediul PNL, pentru că atunci când pășești în Prefectură ești al nostru, al brăilenilor!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry