Mesajul candidatului PNL la Senat, Alexandru Bucălău: ”Îmi doresc sa iesim in numar cat mai mare la vot si sa avem un guvern si un parlament majoritare PNL”

”A fost prima data cand m-am aflat in postura de candidat pentru o functie atat de inalta in Statul Roman. Marturisesc ca am fost cuprins de emotia acestei imense responsabilitati si am incercat sa le transmit brailenilor cum vad eu viitorul si ce proiecte vreau sa promovez in Parlamentul Romaniei. Sper sa fi reusit sa conving de buna mea intentie, de preocuparea mea pentru dezvoltarea acestei zone, care are o importanta uriasa pentru Romania.

De aceea cred ca tinerii, si nu numai ei, care se gandesc la ziua de maine vor alege varianta si solutia liberala. O solutie in care eu cred, pentru ca inseamna dezvoltare, o noua dinamica, inseamna cresterea nivelului de trai si cresterea calitatii vietii. Eu ma gandesc la copiii mei, privesc spre maine si cred ca toti cei care gandesc ca mine, duminica, pe 6 decembrie, vor merge la vot si vor sustine echipa liberala.

Sper ca Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti! Eu imi doresc sa iesim in numar cat mai mare la vot si sa avem un guvern si un parlament majoritare PNL!”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry