OAMENII LUI POPA: Dobrescu și Canciu, plătiți din bani publici să atace administrația locală brăileană! În ministere nu s-au remarcat cu absolut nimic!

”Taie frunze la câini” – cam asta este activitatea secretarilor de stat, cocoțați de deputățelul Popa, prin funcții remunerate generos, la capitală. Și pentru că trebuie să-și justifice cumva postul pentru care au ”muncit” din greu, cei doi argați comandă câte un comunicat de presă cu atacuri(cred ei) acide, prin care nu fac decât să ne demonstreze cât de prost pregătiți sunt. Și nu numai politic ci și profesional.

Îmi amintesc, în urmă cu mai mulți ani, ce bucurie era pe noi – brăilenii – când aveam reprezentare în Guvern, în ministere! În sfârșit Brăila avea o voce. În sfârșit cineva va face ceva și pentru noi! Și au fost câțiva secretari de stat, câteva numiri pe la câteva agenții, care ne-au adus cinste. Și acum, Brăila are un atu la Agricultură, unde Sorin Moise, profesionist ce-i drept, își dă concursul cu brio în fața primarilor din județul Brăila.

Dar, ce facem noi cu un profesor de Geografie la Turism și Antreprenoriat și cu un polițist pensionat la ministerul Muncii. Ar fi de râs, dacă nu e de plâns.

Săptămâna trecută Canciu(care repet, este secretar de stat la Turism și Antreprenoriat) se plângea că, la Târgul de Turism al României, nu s-au prezentat decât două societăți private din Brăila, și dădea vina pe autoritățile brăilene pentru lipsa de implicare.

”Am sperat să aibă un stand și Brăila, orașul meu, am sperat degeaba. Am constatat, cu tristețe, că doar Eldomir Tour, cu Alma Health& Spa Retreat, din Lacu Sărat, este prezent la eveniment”, spunea secretarul de stat Canciu, de parcă nu el ar trebui să fie liantul între astfel de evenimente și antreprenorii pe care s-a dus să-i reprezinte în minister. Nu, PeSeDe-ul e de vină, am înțeles!

Dragomir și Chiriac ar trebui să se oprească din administrarea municipiului și a județului. Lăsați domne asfaltările și ajutați antreprenorii, că liberalii pe care i-a trimis PNL la minister, pentru a face fix acest lucru, nu sunt în stare. Ce atâtea școli și grădinițe, ce tot dați banii la UAT-uri pe cofinanțări, ajutați domne privații că ăia suferă cel mai tare, ăia din turism! De parcă Brăila ar fi Maldive și nu vin turiștii să arunce cu bani în noi…

Oricum, sursele noastre spun că domnul profesor nu mai are ”viață lungă” nici la acest minister, în ciuda eforturilor lui Popa de a-l ține în funcție, caracterul lui Canciu nu a trecut neobservat de șefii ăia mari. Ghinion!

Colac pe pupăză, astăzi s-a trezit și polițistul pensionar de la Ministerul Muncii să-și arate grija față de alegerile din PSD. Măi oameni buni, voi realizați că ăștia sunt cei care lucrează la pensiile voastre? La salarii și la ajutoare?

El nu are treabă cu proiectele Ministerului Muncii. El nu vine să ne vorbească despre incluziunea socială a persoanelor fără adăpost. Pe el nu îl interesează de ajutoarele de urgență de aproape 1 milion de lei pentru sprijinirea a 232 de familii și persoane singure cu probleme sociale grave. NU! PE EL ÎL INTERESEAZĂ ALEGERILE DE LA PSD BRĂILA!

Dobrescu încă nu a răspuns public pentru acuzațiile conform cărora ar fi fost promovat în contul unor ”datorii” pe care deputatul Popa le-a înregistrat în tinerețe. Nici Popa nu a răspuns, pentru că nu a fost întrebat de jurnaliștii aleși să vină la conferința de presă. Ăia care nu îi deranjează niciodată, cu nimic.

Dar ce ați pățit domnule deputat? De ce dați ochii peste cap ca pisica… ? Nu vă place discursul turistului de la Turism, sau nu vă plac întrebările jurnaliștilor pe care i-ați ales să vă sufle în iaurt?

Cum este posibil ca singura comunicare pe care a făcut-o din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii să fie despre alegerile din PSD? Noaptea minții…

”Unii dintre PSD-işti sunt mai socialişti decât îi ştiam, iar alţii mai democraţi decât le permite doctrina”, spune Dobrescu înainte să numere psd-iștii din PNL Brăila.

În concluzie, degeaba are Brăila doi secretari de stat trimiși de PNL prin ministere… ei au rămas cu gândul înfipt în spinii de la trandafirii primei iubiri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry