PNL și-a desemnat candidatul la Primărie! Între minciuni electorale și demagogie, Cătălin Canciu nu îl întrece pe Căprariu în sondaje!

La sfârșitul săptămânii trecute, PNL și-a desemnat candidatul-ciocolată la Primăria municipiului Brăila

După ce au împărțit ciocolate Milka acoperite de un ambalaj pe care erau fotografii cu mutrele celor doi lideri PNL Brăila, Alexandru Popa și Cătălin Canciu, liberalii și-au anunțat candidatul la Primărie. Poliția s-a sesizat însă cu privire la ciocolata cu lapte politic.

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind distribuirea de ciocolată cu ambalaj electoral, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila este abilitat să comunice următoarele:

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila efectuează verificări cu privire la informațiile prezentate pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a comunicat Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Un start de campanie caracteristic pentru liderul PNL Brăila. Nicio mișcare peste care să nu troneze suspiciuni de natură penală.

Revenind la candidatură, între bâlbâieli, cu un discurs pur demagogic, plin de promisiuni deșarte, Cătălin Canciu a demonstrat un singur lucru: la momentul actual Opoziția NU are candidat care să poată face față unei campanii împotriva actualului primar al Brăilei. Aceasta este realitatea, dincolo de ce și-ar dori unii sau alții.

Printre multe alte aberații, Cătălin Canciu a vorbit despre prețul la apa potabilă și despre faptul că ei, liberalii, vor scoate apa de ploaie din facturile brăilenilor. Nimeni nu l-a întrebat însă pe Canciu de ce nu s-a prezentat la prima înfățișare în procesul pe care PNL l-a înaintat Companiei de Utilități Publice Dunăre Brăila. Liderii PNL, care au strâns semnături de la brăilenii de bună-credință, cu promisiunea că le vor micșora facturile la apă, au preferat să plece în vacanță la Bruxelles, în loc să-și susțină cauza în instanță.

Canciu se contrazice în declarații, spunând că actualul primar ar putea face mai multe pentru comunitate, dacă ar ”micșora” din festivaluri, iar câteva minute mai târziu, în aceeași declarație, spune că Brăila este un oraș mort din punct de vedere cultural.

Noi înțelegem că, din biroul deputatului de la Cireșu, există o singură viziune, aceea de a-i asigura un nou mandat șefului, în Parlamentul României. Însă, atunci când te legi de lucruri care se fac totuși în Brăila, dovadă că evenimentele culturale și sportive se desfășoară cu case închise, este clar vorba despre o manipulare electorală, care, probabil, după cum arată și sondajele, nu prinde nici măcar la membrii PNL. 

Una peste alta, PNL a demonstrat că NU are un candidat bine pregătit, care să reprezinte cu succes Opoziția în Brăila. Discursul lui Cătălin Canciu a fost cel puțin mediocru, pentru un personaj care se vrea a fi șef peste învățământul brăilean. Acesta a transmis că din 9 MAI îl va trimite acasă pe actualul primar, Marian Dragomir, deși alegerile locale sunt programate pentru data de 9 IUNIE. Canciu nu știe nici măcar data alegerilor la care candidează.

Din păcate, pentru tot ce a reprezentat liberalism în Brăila, actuala gașcă, în frunte cu deputatul de la Cireșu, vor reuși să pună în acest an cruce PNL-ului la Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry