Să-i dea cineva un concediu lui Cătălin Canciu! Mai sunt câteva țări pe care nu a apucat să le viziteze de când e șef la ISJ!

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Brăila, Cătălin Canciu, s-a plâns ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu mai știe cum arată o vacanță. Mai că le-a furat o lacrimă celor care nu îl urmăresc pe Facebook și nu văd postările generalului care a bifat excursii, în 5 țări, în ultimele 5 luni.

Domnule inspector, vedeți că în comentarii vă îndeamnă cineva să puneți ”o vorbă bună pentru Finlanda și Suedia”. Mai e timp, până plecați la minister! Ar fi păcat să nu profitați de toate oportunitățile pe care vi le oferă învățământul brăilean. Nu de alta, dar un secretar de stat la Educație chiar muncește, în ciuda aparențelor pe care vi le lasă colegul Dobrescu – el e la Turism!

Și până să vă vedeți ”cu sacii în căruță”, așa cum ați spus chiar dvs. în conferința de presă, luați exemplul șefului dvs. de partid care și-a plătit singur deplasarea în Egipt, chiar dacă era în scop profesional.

În ceea ce privește munca, nu avem nicio îndoială că vă place… ca măgarului, fuga!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry