Admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești – sesiunea octombrie – decembrie 2022

În perioada 25 octombrie – 04 noiembrie 2022, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare și criteriile specifice, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești – sesiunea octombrie – decembrie 2022.

Pentru anul de învățământ 2022 – 2023, locurile aprobate la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt următoarele:

275 locuri la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (din care 2 locuri pentru romi);       

25 locuri la specialitatea subofițer administrativ.                  

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei şi bărbaţi.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila (http://www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu,în perioada 25.10 – 04.11.2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Probele de concurs pentru admitere în instituția de învățământ sunt proba de evaluare a performanțelor fizice și proba de evaluare a cunoștințelor.

Pentru detalii suplimentare candidații de pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în municipiul  Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611213, interior 27118 sau accesând site-ul oficial –  www.isubraila.eu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry