MĂRȚIȘOARE! Primarul îl pune iar la punct pe Canciu: ”Interpretările prostești ale unor indivizi numiți politic sunt permanent anulate de primari și miniștri”

Că îl pune la punct primarul… ne-am obișnuit cu gafele șefului ISJ, dar să te faci de râs la nivel național, să scrie toate site-urile de știri despre cum Cătălin Canciu a studiat ordinul care, printre altele, interzice schimbul de obiecte personale, și îl va pune în aplicare în Brăila, iar la două minute să iasă doi miniștri să te contrazică… este greu de înțeles.

Ministrul Sorin Cîmpeanu spune că Ministerul Educaţiei nu se poate implica în schimbarea valorii de simbol al mărţişoarelor şi nu le poate considera obiecte personale, așa cum nu sunt obiecte personale nici pliantele electorale pe care le-ați distribuit în campania electorală, când nu aveam vaccin.

Interpretările prostești ale unor indivizi numiți politic la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila (Canciu Cătălin) sunt permanent anulate de primari și miniștri (ca și în situația numărului de elevi din clase, etc.).

După analiza lipsită de logică a individului nici pe produsele alimentare nu ar trebui să mai punem măna… Că au greșit când l-au numit e clar, că habar nu are s-a demonstrat, DAR DE CE ÎL MAI ȚIN PE POST NU ÎNTELEGE NIMENI!!!

Noi respectăm simbolurile, tradițiile și organizăm Expoziție de Mărțișoare. Și eu… voi oferi flori și mărțisoare pe 1 și 8 Martie!!!”, a declarat primarul Marian Dragomir.

NELU TĂTARU – Deputat, fost Ministru al Sănătații – „Considerăm că totuși, un mărțișor nu este un schimb periculos de obiect personal.”

SORIN CÎMPEANU – Ministru – „ Ministerul Educației nu a transmis și nu va transmite către unitățile și instituțiile de învățământ nici o interdicție expresă cu privire la oferirea de flori și mărțișoare. Ministerul Educației nu se poate implica în schimbarea valorii de simbol a unui mărțișor și nici în includerea acestuia în categoria obiectelor personale”.

Pe Canciu iar l-a luat gura pe dinainte, din dorința lui de afirmare constantă, și încă nu este clar motivul pentru care PNL îl mai susține. Atunci când politicul ”intră” într-o instituție publică are un singur scop: de a atrage electorat. Posturile de conducere, care se acordă politic, nu sunt oferite cadou celor care le ocupă. Cei care ajung în astfel de funcții au ”obligația” de a aduce electorat către partidul din care fac parte. Ori Canciu, de când a fost numit șef la ISJ Brăila, a rupt rândurile cadrelor didactice care aveau și carnet de partid. Totodată putem să înțelegem faptul că șeful ISJ va candida, cel mai probabil, la alegerile locale din 2024 și nu vrea competiție internă… dar nici voturi nu vrea?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry