Preșcolarii s-au bucurat de Programul Național ”Joc, respect și bucurie”! Parcurile au fost invadate de prichindei!

Beneficiarii direcți ai programului sunt copiii cu vârsta între 2 – 6 ani

Programul Naţional ”Joc, respect şi bucurie” este destinat tuturor cadrelor didactice din învăţământul preşcolar şi antepreşcolar, având un caracter complementar în raport cu toate tipurile de activităţi desfăşurate cu copiii (curriculare, extracurriculare, educative) şi cu colaboratorii (familie, comunitate) şi este menit să sprijine creşterea generaţiilor de copii şi tineri care preţuiesc, emană şi creează valoare.

”FELICITĂRI GRĂDINIȚELOR pentru participarea la Proiectul Național ,,JOC, RESPECT, BUCURIE ÎN NATURĂ”. Legătura dintre copii și natură este esențială pentru stimularea creativității, mișcării în are liber și o dezvoltare complexă într-o perioadă în care calculatorul începe să atragă elevii din ce în ce mai mult.

Parcurile Primăriei Brăila vor fi întotdeauna la dispoziția copiilor. Astfel de acțiuni frumoase in parteneriat cu grădinițele, școlile, liceele și Inspectoratul Școlar Județean vor continua!”, a transmis primarul Marian Dragomir.

Unul dintre scopurile programului se referă la formarea comportamentelor social-morale care stau la baza educaţiei pentru valori a copiilor de 2-6 ani. Celălalt scop constă în „crearea şi cultivarea unor practici educative de calitate de către cadrele didactice din fiecare instituţie de educaţie timpurie, având în vedere valori sociale, morale, etice, spirituale, care stau la baza personalităţii umane.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry