Președintele TSD, Teodora Culea: ”M-am bucurat să văd că există interes pentru șah. Pe viitor, TSD va face o tradiție din organizarea acestui eveniment”

60 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani au răspuns prezent invitației Tineretului Social Democrat Brăila de a participa la concursul ”Șahul Micilor Campioni”, competiție organizată la sfârșitul acestei săptămâni pe scena de la Faleză.

”Toți copiii au fost la înălțime în această competiție indiferent de clasament. M-am bucurat să văd că există interes pentru șah, iar pe viitor, Tineretul Social Democrat Brăila va face o tradiție din organizarea unui astfel de eveniment. Mulțumim seniorilor Partidului Social Democrat Brăila care ne-au sprijinit încă de când am așternut pe foaie primele idei referitoare la această competiție. Totodată le adresez mulțumiri specialiștilor de la Cluburile Orizont 64 și Micul Prinț pentru că au fost alături de noi pe parcursul întregii competiții” a declarat Raluca Teodora Culea, președinta Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Brăila.

Seriozitatea copiilor a fost laitmotivul întregului concurs, care s-a desfășurat în două etape, tocmai pentru a prelungi suspansul caracteristic acestui sport al minții.   

”Entuziasmul acestor copii care au ales să-și petreacă weekendul antrenându-și mintea mi-a dat un sentiment de bucurie nemărginită. Cu siguranță vom repeta această activitate. Mulțumesc părinților care și-au înscris juniorii în această competiție, dar și tuturor celor din conducerea Partidului Social Democrat Brăila care au fost alături de tineri”, a declarat Răzvan Orzan, președintele Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat.


Felicitări tuturor câștigătorilor

Locul I –  Ruse Stelică Neculai, Ruse Dumitru Marian, Brashenko Olha, Cioroianu Ivo, Malinche Amalia

Locul II – Călin Rareș Ionuț, Pantazescu Maya, Stencău Filip, Urse Maya, Ancuța Cristina

Locul III – Brashenko Mikola, Șerban Adnana, Aichimoaie Alexandru, Serdaru Maria, Chirilă Mario Andrei, Dumitrescu Mihnea Ioan.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry