Primarul Dragomir îi răspunde șefului ISJ: ”Apartenența politică a primarului sau inspectorului școlar trebuie să înceteze la intrarea în instituția publică pe care o reprezintă!”

După declarațiile instigatoare ale șefului Inspectoratului Școlar Județean Brăila, primarul Marian Dragomir a atras atenția asupra faptului că boicotarea festivităților organizate de administrația locală aduce deservicii în principal elevilor, care au șansa să se promovoze, dar și băilenilor care participă și susțin activ cultura orașului.

Primăria Brăila nu va boicota niciodată evenimentele organizate în Municipiul Brăila. Apartenența politică a primarului sau inspectorului școlar trebuie să înceteze la intrarea în instituția publică pe care o reprezintă.

La toate evenimentele organizate în Municipiul Brăila:

– vom acorda același respect tuturor elevilor, cadrelor didactice și parinților

– vom garanta accesul liber al elevilor la festivaluri, concerte și spectacole

– vom promova întotdeauna la evenimentele noastre elevii de la grădinițe, școli, Palatul Copiilor, ONG-uri, etc

– NU VOM RĂPI NICIODATĂ COPIILOR BUCURIA APLAUZELOR !!! NICIODATĂ !!!

Notă – afirmațiile inspectorului Canciu privind „dresurile de mătase” de la costumele populare și „elevii dezbrăcați” pe scenă pentru că „nu au șube” depășesc orice limită …..

Costumele populare sunt create de generații de artiști populari iar costumele de la alte evenimente publice sunt concepute de profesori, parinți, de oameni care au viziune și bun simț ….. !!!, a declarat primarul Marian Dragomir.

Reamintim faptul că ieri, în cadrul unei conferințe de presă, șeful ISJ Brăila, Cătălin Canciu, a făcut o serie de declarații nefericite la adresa primarului Dragomir. Pornind de la faptul că șeful inspectoratului își dorește suplimentarea claselor doar la Liceul de Arte, unde de altfel este și profesor, Canciu a folosit o exprimare neferictă spunând că primarului îi place să se înconjoare de tineri îmbrăcați sumar. Seria declarațiilor halucinante a continuat când șeful ISJ a spus că le va cere colegilor lui să boicoteze manifestările culturale organizate de Primăria municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry