Primarul îi cere demisia șefului ISJ, pentru scandalul provocat de grabă și ambiție: ”Slugile sunt folosite pentru lucrurile murdare dar nu vor avea niciodată respectul oamenilor!”

Ministrul Educației a dat Ordinul 3.164 din 21.01.2021 prin care se reduce numarul de elevi din clase, iar I.S.J. Brăila este obligat să păstreze numărul de clase existent astăzi. Ministrul Educației a oprit la timp reducerea și comasarea claselor pe care și-a propus-o Cătălin Canciu chiar înainte de a prelua noul mandat la șefia ISJ.

VICTORIE !!!

NU SE MAI REDUC CLASE LA LICEELE DIN BRĂILA !!!

Mulțumesc partenerilor de dialog, presei și unor persoane deosebite din minister care au înteles că propunerile primarilor de menținere a claselor sunt bine fundamentate.

Ministrul Educației a dat Ordinul 3.164 din 21.01.2021 prin care se reduce numarul de elevi din clase, aspect care va obliga I.S.J. Brăila să păstreze numărul de clase existent azi !!!

Am demonstrat încă o dată că PRIMĂRIA BRĂILA ESTE MAI INTERESATĂ DE INVĂȚĂMÂNTUL BRĂILEAN ȘI INFORMATĂ ASUPRA MODIFICĂRILOR LEGISLATIVE DECÂT ACTUALUL INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL iar scandalul a fost provocat de graba și ambiția noului inspectorului școlar de a reduce clasele, de lipsa de comunicare cu primarul și ministerul.

Domnule inspector școlar general CANCIU CĂTĂLIN ESTE MOMENTUL SĂ VĂ DAȚI DEMISIA !!!

GATA, ajunge. Suficient !!!

Acum, I.S.J. Brăila este obligat să păstreze actuala configurație a claselor și să nu mai reducă cele 9 clase din ultima propunere (inițial se dorea reducerea a 4 clase)

– 3 clase de matematică – informatică (incredibil, elimina clasele de informatică !!!)

– 1 clasă de stiințe ale naturii

– 1 clasă de filologie

– 1 clasă de comerț

– 1 clasă de industrie alimentară

– 1 clasă profil economic

– 1 clasă profil pedagogic

Din păcate, am avut încă o dată ocazia să vedem caracterul slab al unor persoane numite politic în conducerea unor instituții publice.

Ei nu au înțeles că SLUGILE SUNT FOLOSITE PENTRU LUCRURILE MURDARE DAR NU VOR AVEA NICIODATĂ RESPECTUL OAMENILOR !!!

Chiar dacă alegerile pentru primar sunt peste 4 ani, nu voi putea niciodată să stau linistit când unii distrug șansa la educație a copiilor nostri. Voi lupta întotdeauna împotriva abuzurilor și ilegalităților, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Ministrul Educaţiei a precizat că vor fi între 24-26 de elevi în clasă. Decizia ministrului este pentru a preveni infectarea elevilor cu noul coronavirus. Spaţiile cât mai mari ar reduce riscul de infectare printre elevi şi profesori.

Astfel, comasarea sau reducerea numărului de clase propusă de șeful ISJ Brăila nu mai are niciun fundament.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry