Protest al părinților, în localitatea Traian, după ce Canciu a schimbat directorul școlii! Localnicii o vor înapoi pe Mirela Gîrbă!

Părinții au făcut o petiție prin care îi cer șefului ISJ Brăila, Cătălin Canciu, să o aducă înapoi pe Mirela Gîrbă! Detașarea directorului s-a încheiat după ce inspectoratul ar fi primit două petiții din partea colegilor de cancelarie.

Petiția inițiată de părinți și transmisă către Inspectoratul Școlar Județean a fost semnată de aproximativ 300 de persoane, care au copiii înscriși la Școala Gimnazială Traian.

Părinții au lăudat comunicarea dintre profesori și elevi pe mandatul directorului Mirela Gîrbă, spunând că a reușit să-i ”cumințească” chiar și pe cei mai obraznici copii. În plus, Gîrbă le-a promis părinților că elevii vor avea masă caldă, calculatoare și o educație pe măsura investițiilor.

Fosta directoare a școlii gimnaziale din Traian, a fost numită la conducerea unității de învățământ pe 1 septembrie 2023 de către Elena Tudor – fost inspector școlar general – care a fost înlocuită pe linie politică de Canciu.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean nu a mers să vorbească cu părinții și nici nu le-a răspuns acestora la solicitări. A dat în schimb o declarație într-un ziar local în care s-a comparat cu Regele Mihai.

”Și petiția aceasta e ca povestea cu Gheorghe Gheorghiu-Dej când i-a spus Majestății Sale, Regele Mihai: «Majestate, dacă nu abdici, mâine în curtea Palatului vor fi un milion de oameni care o să-ți ceară abdicarea». Cam așa ceva. Noi suntem mulți și vă rugăm să vă schimbați decizia și să o aduceți din nou pe doamna”, a transmis Cătălin Canciu, citat de ziarul Obiectiv.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry