Răzbunare politică! Șeful ISJ: ”Domnul primar își dorește să fie înconjurat de elevi îmbrăcați sumar(…) O să le cer colegilor mei să boicoteze activitățile Primăriei!”

Cătălin Canciu și-a făcut debutul în noul mandat la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila cu o serie de declarații nefericite. Liberalul a fost numit politic la conducerea inspectoratului în urma alegerilor parlamentare, pentru că nu-i așa… PNL a câștigat alegerile și în Brăila, dar și la nivel național, iar munca președintelui intermiar al Organizației brăilene trebuia răsplătită.

Acuzat fiind de primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, de faptul că inspectoratul face demersuri pentru comasarea și reducerea unor clase, Cătălin Canciu a dorit să clarifice într-o conferință de presă aceste aspecte.

Pornind de la faptul că șeful inspectoratului își dorește suplimentarea doar la Liceul de Arte, unde de altfel este și profesor, Canciu a folosit o exprimare neferictă spunând că primarului îi place să se înconjoare de tineri îmbrăcați sumar. Seria declarațiilor halucinante a continuat când șeful ISJ a spus că le va cere colegilor lui să boicoteze manifestările culturale organizate de Primăria municipiului Brăila.

Nu mai spun de faptul că domnului primar îi place să fie înconjurat de elevi, elevi îmbrăcați sumar atunci când temperaturile aerului sunt extreme: în ciorapi de mătase, în costum tradițional, dacă sunt chiar temperaturi pe minus(…) La toate festivitățile, Liceul de Arte trebuia să se prezinte acolo cu artiști să cânte, să recite poezii, să facă scenete, în costumații specifice(…)

O să le cer, nu directorului Liceului de Arte ci colegilor mei, să boicoteze pe viitor toate activitățile Primăriei, ca domnul primar să înțeleagă importanța acestui liceu și să nu mai facă afirmații pe care nu le stăpânește”, a declarat șeful ISJ Brăila, Cătălin Canciu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry