Sub coordonarea profesorilor, elevii Școlii Gimnaziale ”Costache Grigore Șuțu” au marcat Ziua Mondială a Apei și Ora Pământului

  • Ziua Mondiala a Apei, marcată de elevii Școlii Gimnaziale “Costache Grigore Suțu”

Elevii claselor a VI-a B, a VII-a și a VIII-a, au celebrat apa prin activități ce au vizat realizarea de planșe, referate, desene, tablouri, materiale power-point, sau citate și motto-uri în limba engleză, despre apă si importanța acesteia. 

Activitatea a atras atenția asupra păstrării apelor curate, stoparea poluării apelor și menținerea lor pentru generațiile viitoare. Evenimentul a fost coordonat de Prof. Bogdan Steluța si Prof. Stroe Ștefania


  • Ora Pământului este un eveniment anual de promovare a activităților de salvare a planetei

Aceasta oră simbolizează perioada de 60 de minute în care lumina este stinsă și constituie un mesaj privind nevoia de acţiune în ceea ce priveşte reducerea consumului de energie.

Elevii Școlii Gimnaziale ”Costache Grigore Șuțu” au marcat acest eveniment dezbătând teme ecologice, în cadrul orarului școlar de dimineață și prezentarea unui scurt program artistic seara.

Activitatea a fost coordonata de către profesori Nicoară Luminița, Ivan-Toica Mariana și Teisanu Daniela, școală fiind parte a proiectului Național Cantus Mundi, București.

Toate activitățile desfășurate au avut ca scop conștientizarea efectelor benefice dar și influentele negative pe care le poate avea omul asupra mediului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry