650 de salcami pentru a marca 650 de ani de atestare documentara a Brailei

650 de salcami pentru a marca 650 de ani de atestare documentara a Brailei

 

Brailenii sunt invitati vineri 13 aprilie, in zona situata intre blocurile A.N.L. din cartierul Lacul Dulce si calea ferata vor fi plantati 650 de salcami. Actiunea face parte dintr-o serie de proiecte dedicate implinirii a 650 de ani de atestare documentara a Brailei. Plantarea salcamilor in zona cartierului ANL va forma o bariera fonica si vizuala in fata caii ferate.

“Astfel, intr-o zona total insalubra, plina de blocuri din beton, de moloz carat de la blocurile realizate in perioada comunista, situata intre blocurile de la ANL Lacul Dulce si calea ferata, am realizat tasarea, nivelarea si ecologizarea zonei, urmand sa plantam vineri, 13 aprilie, ora 10.00, 650 de copaci din specia salcam, pentru a marca acest evenimet deosebit, dar si pentru a infrumuseta zona”, se arata in cominicatul de presa emis de Primaria Municipiului Braila.

Primarul Municipiului Braila, Viorel Marian Dragomir, invita toti brailenii sa participe la plantarea copacilor, pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a se mandri ca au participat la realizarea acestui proiect, care nu este al Primariei, ci al tuturor brailenilor.

“Primaria Municipiului Braila va invita vineri 13.04.2018 la ora 10.00 sa plantam 650 de salcami, pentru a celebra cei 650 de ani de atestare documentara si pentru a transforma un teren plin de moloz, rezultat de la constructia blocurilor, intr-un spatiu verde si o padure de salcami, din respect si consideratie pentru opera scriitorului Mihail Sebastian <Braila, orasul cu salcami>”, a declarat Marian Dragomir pe pagina sa de facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry