A convins patru femei să-și vândă trupul! Proxenetul a fost reținut!

33.000 de euro au fost ridicați de polițiști și un autoturism de lux a fost indisponibilizat, într-un dosar penal în care un bărbat, din Brăila a fost reținut 24 de ore, pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către patru femei.

La data de 25 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău, au efectuat o percheziţie domiciliară, în Brăila, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani,  bănuit de proxenetism în formă continuată.

Brăileanul, a început să racoleze tinere, prin metoda Lover Boy, încă din 2016. Le făcea să se îndrăgostească de el și le promitea dragoste eternă. Doar că planurile lor erau altele decât ale bărbatului. Le trimitea peste granițe să-și vândă trupul pe bani, obținând sume mari de bani de pe urma fetelor. Fotbalist la acel moment la echipa de fotbal Voința Vișani, echipă de Liga a IV-a, Costel Cosmin Mîndroasă s-a lăsat de fotbal un an mai târziu, când a văzut că afacerea devine profitabilă.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 – 2021, ar fi inițiat relații sentimentale, determinând partenerele – patru femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani, să practice prostituția, pe teritoriul Germaniei şi Austriei.

Acesta ar fi obținut beneficii materiale și financiare de aproximativ 920.000 de lei.

În urma percheziției efectuate, ieri, poliţiştii au ridicat înscrisuri, aproximativ 33.000 de euro, telefoane mobile şi alte medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere, bănuitul fiind prins în trafic în Prahova și condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore față de bănuit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

Astăzi, urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată, în vederea  emiterii mandatului de arestare preventivă. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și polițiști de la IPJ Prahova.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry