A crezut că este o glumă! Brăileanul prins când arunca deșeuri: ”Vă rog eu frumos, nu îmi luați mașina!”

A rămas fără autoturism! Un brăilean a fost surprins astăzi de către inspectorii Gărzii de Mediu în timp de descărca din autoturism deșeuri pe care le depozita pe domeniul public. Alături de agenții de Poliție Locală, inspectorii Gărzii de Mediu i-au prezentat bărbatului prevederile legale care se aplică în acest caz, după care i-au dat cumplita veste: AUTOTURISMUL VA FI CONFISCAT!

Inițial tânărul a crezut că este o glumă însă când a realizat că agenții de poliție cheamă o platformă la fața locului pentru a ridica autoturismul, bărbatul și-a dat seama de ceea ce a făcut.

Pe lângă autoturism, brăileanul a fost sancționat cu amendă în valoare de 30.000 de lei pentru care, dacă nu va putea să o plătească, va fi nevoit să presteze ore de muncă în folosul comunității, sau va fi executat silit.

Se continuă … Vă recomand sincer să înțelegeți că dacă vrem un oraș curat nu trebuie să mai aruncăm gunoaie!!! Pentru câțiva saci cu moloz aruncați la aprox. 500 de metri de Depozitul de materiale inerte (situat pe strada către Bac Smârdan) în loc să plătească 10,5 lei tarif de depozitare a primit amendă 30.000 lei și a rămas fără mașină. Acțiunile acestea sunt organizate în comun de mai multe instituții publice și dacă sunteți prinși nimeni nu vă poate ajuta. Nu riscați si nu aruncați gunoi!!!”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Detalii privind modul în care se pot duce deșeurile la Depozitul de Inerte aveți la acest link: https://www.supagl-primariabraila.ro/anunturi/inerte2.pdf

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry