A murit profesorul Alexandru Puiu, rector fondator al Universității Constantin Brâncoveanu!

Alexandru Puiu a introdus pentru prima dată în țara noastră conceptul de Relații Publice

Alexandru PUIU fost unul dintre cei mai renumiți profesori din România, rector al Academiei de Studii Economice din București, dar şi profesorul universitar care a introdus pentru prima dată în țara noastră conceptul de Relații Publice.

Cetățean de onoare al municipiului Brăila, Alexandru PUIU a fost o personalitate de marcă a mediului academic european, coordonator a zeci de doctorate în economie, un prieten al administrației brăilene şi al mediului economic local.

”Suntem profund întristați de vestea trecerii întru eternitate a profesorului universitar doctor Alexandru PUIU, rector fondator al Universității Constantin Brâncoveanu, una dintre primele universități private acreditate din România. Un OM de o aleasă noblețe şi ținută morală, un adevărat lider, o persoană remarcabilă şi onestă cu abilități analitice speciale, Alexandru PUIU a promovat valorile învățământului şi științei economice şi a inițiat acțiuni ce consolidează prestigiul cadrelor didactice în societatea românească. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Primăria Municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry