A MURIT! Una dintre tinerele implicate în accidentul din apropierea McDonald’s nu a mai putut fi salvată!

În urma accidentului din noaptea de 5 octombrie, când o tânără, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Frecăței, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Buzăului, la intersecția cu Calea Călărașilor, a pierdut controlul asupra volanului și a acroșat sensul giratoriu, fiind proiectată în gardul unui imobil, toate cele patru pasagere au fost internate în spital.

Cele trei fete care se aflau în mașină, două dintre acestea în vârstă de 14 și 21 de ani, din comuna Victoria și una în vârstă de 21 de ani din localitatea Dudești, au suferit răni grave.

Pentru Veronica, accidentul s-a dovedit a fi fatal. Originară din comuna Victoria, tânăra educatoare se afla pe bancheta din spate alături de sora ei, minoră. În urma accidentului Veronica s-a ales cu un traumatism cranian extrem de sever care nu a permis transferul către un spital din capitală.

Veronica a pierdut lupta pe patul Spitalului Județean Brăila, fiind internată la Terapie Intensivă.

”În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să-ţi mai găsești cuvintele.

Rugăciunile şi amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celei care a făcut parte pentru prea puțin timp, din colectivul grădiniței noastre- HÂRDEA VERONICA IONICA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Ne străduim să vă sprijinim cum putem în aceste zile de mare durere sufletească!

Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină!” –  a transmis colectivul Grădiniței cu program prelungit nr. 47, din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry