A scăpat cu viață! Un bărbat în vârstă de 88 de ani a căzut în puțul liftului! Ușa s-a deschis înainte ca liftul să ajungă!

Momente de groază pentru un bărbat din Brăila. Soția a auzit țipetele bărbatului, care a căzut pe lift și nu putea să mai iasă. Vecinii l-au ajutat să urce, însă bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ieri, 5 ianuarie, în jurul orei 12:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați în mod direct, de către un bărbat, din Brăila, cu privire la faptul că un vecin de-al său ar fi căzut în puțul liftului scării blocului în care locuiește.

”Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 88 de ani, ar fi chemat liftul la etajul 6, însă a deschis ușa și a pășit în interior până ca liftul sa ajungă, căzând astfel în puțul liftului ce se afla în acel moment între etajele 5 și 6. Bărbatul a alertat vecinii, iar ulterior, liftul a coborât cu acesta la parter”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

În urma incidentului, bărbatul a suferit vătămări corporale ce au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform informațiilor oferite de familie, firma care se ocupă de mentenanța lifturilor din blocul A3, pe B-dul Dorobanților, se numește LEONARDO PREST. Proprietarii imobilelor spun că s-a făcut recent revizia liftului și nu au existat probleme.

Evenimentul vine la o săptămână după ce un lift al Spitalului Județean a avut o cădere controlată. În acest caz a fost vorba de un sistem complex de frânare, în doi timpi, realizat special pentru unități medicale. Din fericire, nici acest eveniment nu a înregistrat victime.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry