Accident în timpul examenului pentru permis! Polițistul examinator și martora au fost răniți!

O tânără care se afla în timpul examenului pentru obținerea permisului de conducere a produs un grav accident rutier, în urma căruia au rezultat două victime.

Tânăra se deplasa pe strada Griviței când, la intersecția cu strada Apollo, nu a acordat prioritate unui autoturism care venea pe sensul opus și s-a izbit puternic de acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a polițistului examinator, dar și a martorului care se afla pe bancheta din spate.

”Astăzi, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului a avut loc un eveniment între două vehicule. Din primele date, autoturismul unei școli de șoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviței, iar la intersecție cu strada Apollo ar fi efectuat viraj la stânga moment în care a lovit un alt auto ce se deplasa pe strada Griviței, pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a polițistului examinator, în vârstă de 33 de ani și a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât și polițistul examinator au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Biroul de Presă din cadrul IPJ Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry