Acuzat de ultraj, un tanar a ajuns la spitalul de psihiatrie! Adolescentul l-a lovit pe politist cu o piatra in zona capului

Acuzat de ultraj, un tanar a ajuns la spitalul de psihiatrie! Adolescentul l-a lovit pe politist cu o piatra in zona capului

 

 

Dupa ce a distrus geamurile unui autoturism care i-a iesit in cale, un tanar din comuna Chiscani i-a atacat si pe politistii sositi sa aplaneze conflictul.

Incidentul s-a produs sambata noaptea, la ora 03:45, cand un barbat, in varsta de 35 de ani, din comuna Gropeni, a solicitat interventia organelor de politie pe raza localitatii Chiscani, sesizand faptul ca un tanar de 23 de ani, din Chiscani, i-a distrus geamurile de la autoturismul personal.

La fata locului s-a deplasat o patrula din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila, formata din 3 politisti, ocazie cu care s-a constatat ca cele sesizate se confirma.

A fost identificat tanarul de 23 de ani, care, la vederea politistilor, a inceput sa-i ameninte pe acestia cu moartea si acte de violenta, incercand totodata sa-l loveasca cu un obiect ascutit pe unul dintre politisti.

Ceilalti doi politisti au procedat la imobilizarea si incatusarea acestuia, iar in timpul procedurii, localnicul l-a lovit cu o piatra in zona capului pe unul dintre cei doi politisti, i-a rupt camasa si i-a provocat escoriatii la nivelul membrelor.

In urma incatusarii, tanarul a fost transportat la spitalul de psihiatrie, unde a ramas internat. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

 

 

Telekom.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry