Afaceristul Aurel Gropeneanu, trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe!

Instanța a constatat deja legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecăţii cauzei.

Reamintin faptul că la data de 16 decembrie 2021, aflat în stare de ebrietate, afaceristul Aurel Gropeneanu, în vârstă de 58 de ani, s-a urcat la volanul autoturismului Toyota Land Cruiser și a gonit pe străzile Brăilei. În Centrul Vechi, pe strada Radu Campiniu, patronul „Micatis” nu a mai ținut cont de „STOP” și, la doi pași de sediul Poliției, a pătruns în intersecția cu strada Ana Aslan, lovind o mașină care circula regulamentar.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului, ajungând la spital cu plăgi contuze: șoferul BMW-ului, un gălățean de 37 de ani și doi pasageri, un bărbat din Ianca (20 de ani) și o femeie din Bacău (35 de ani). Unul dintre răniți a suferit policontuzii și chiar și-a pierdut cunoștința.

Firma lui Aurel Gropeneanu a câștigat licitația pentru efectuarea reparațiilor stradale din municipiul Brăila, respectiv un contract de 1 milion de euro. Apoi, în 2020, „Micatis Prod” SRL a adjudecat și un acord-cadru pentru perioada 2020-2023, cu o valoare de peste 13 milioane de euro.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry