Arestat preventiv pentru furt calificat! Un brăilean de 19 ani a furat mai multe alimente și un telefon mobil!

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale, în urma activităților desfășurate, au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 30 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns prin escaladarea gardului și forțarea ușii de acces într-un imobil situat în municipiul Brăila, de unde ar fi sustras un telefon mobil, creând un prejudiciu în valoare de 1.200 de lei.

De asemenea, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie a.c., tânărul, prin același mod de operare ar fi pătruns într-un într-un depozit de fructe-legume de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras alimente în valoare de 1.225 de lei.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 26 noiembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry