Asocierea Astaldi SpA – Tancrad SRL a contestat licitația entru proiectarea şi execuţia drumului expres Brăila – Galaţi

Asocierea Astaldi SpA – Tancrad SRL a depus o contestaţie după selectia a câştigătorului licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia drumului expres Brăila – Galaţi, de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Este vorba despre asocierea SC SA&PE Construct SRL – Spedition UMB – Tehnostrade SRL (firme controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu), care, pe 23 septembrie, a fost desemnată câştigătoarea contractului, cu o ofertă de 371.416.131 de lei fără TVA, scrie Viața Liberă.

Asocierea Astaldi – Tancrad a fost printre cei cinci ofertanţi care au participat la licitaţie. Depunerea contestaţiei ne-a fost confirmată de CNAIR. Din păcate, nu vă putem spune ce anume se contestă, documentele nefiind disponibile pe portalul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Cert este că semnarea contractului pentru drumul expres este întârziată de această contestaţie.

Autoritatea Contractantă va aştepta soluţia contestaţiei de la CNSC, urmând, în funcţie de răspunsul primit, să pună în aplicare cele dispuse.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry