Foto si Video: Crosul PSD a contribuit la strangerea de fonduri pentru Bogdi

Foto si Video: Crosul PSD a contribuit la strangerea de fonduri pentru Bogdi

 

Galerie foto completa AICI! 

 

 

Zeci de copii si adolescenti s-au adunat sambata dimineata in Parcul Monument, intr-o competitie organizata de tineretul social democrat. Crosul a devenit o traditie pentru organizatie, iar de aceasta data, scopul a fost unul cat se poate de nobil si anume, strangerea de fonduri pentru campania “Bogdi invinge tumora”.

 

 

Din partea Parditului Social Democrat, la manifestare au participat: primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, viceprimarii Doinita Ciocan si Alexandru Jantea, conducerea municipala si judeteana a TSD, Geroge Caranica si Adrian Rindunica.

 

 

O intrare spectaculoasa a venit din partea consilierului local Sorin Bosneag, care a ales sa vina in parc pe bicicleta, dand un exemplu demn de urmat colegilor de partid.

 

 

Impresionant a fost faptul ca, la categoria de peste 14 ani, au participat si persoane trecute de a doua tinerete, care au dat dovada de spirit competitiv, fiecare din ei trecand, in aplauzele publicului, linia de finish.

 

 

In final, Crosul organizat de PSD in aceast weekend si-a atins scopul. Urna cu banii stransi pentru Bogdi a plecat catre familia Popa, iar participantii la competitie s-au simtit minunat, dovada fiind faptul ca tinerii au ramas in continuare in parc si s-au intrecut, de aceasta data pe biciclete.

 

 

 {os-gal-5}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry