Brăileanul care a furat, din șase magazine, produse în valoare de 6.000 de lei, a ajuns după gratii!

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt și cinci infracțiuni de furt calificat.

Poliția efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

”În fapt, în perioada 31.01-16.03.2020, tânărul ar fi sustras de mai multe ori bunuri și bani, prin distragerea atenției angajaților în zona caselor de marcat, din incinta a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Brăila.

De asemenea, în perioada 16.09-03.11.2022, tânărul, prin același mod de operare, ar fi sustras bani și bunuri în dauna altor trei societăți comerciale, creând un prejudiciul total în valoare de aproximativ 6.000 de lei”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Astăzi, 10 noiembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry