Cinci comprimate de ecstasy „Strawberry” și 21 doze de cannabis! Captură impresionantă în Brăila!

Cinci comprimate de ecstasy „Strawberry” și 21 doze de cannabis! Captură impresionantă în Brăila!

 

 

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Brăila, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul  D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant un brăilean care încerca să comercializeze cannabis. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării cinci comprimate tip ecstasy „Strawberry” și 21 doze de cannabis.

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Brăila, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila, au organizat și desfășurat o acțiune pentru prinderea în flagrant a unui bărbat, în vârstă de 31 de ani, pe raza municipiului Brăila.

Astfel, în urma unui flagrant delict, polițiștii au descoperit asupra brăileanului cinci comprimate tip ecstasy „Strawberry” și cinci doze de cannabis, în timp ce încerca să le comercializeze unor consumatori.

Ulterior, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate, de la locuința bărbatului, încă cinci comprimate tip ecstasy „Strawberry” și 21 de doze de cannabis.

Totodată, cu această ocazie, au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, fiind conduși atât la sediul Poliției, cât și la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila a emis împotriva celui prins în flagrant delict ordonanță de reținere, iar în cursul acestei zile, a fost prezentat Tribunalului Brăila, care dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de trafic de droguri.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila-Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry