Fără bani, Florentin Petre s-a orientat spre juniori! Echipa se luptă pentru a sărbători 100 de ani de fotbal!

Fără bani, Florentin Petre s-a orientat spre juniori! Echipa se luptă pentru a sărbători 100 de ani de fotbal!

 

 

Florentin Petre a ținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația de la echipă. Aflat pe banca tehnică a echipei începând cu etapa a IV-a a Ligii a 2-a, Florentin Petre a spus că situația din clasament în care se află Dacia Unirea Brăila se datorează problemelor cu care s-a confruntat în această vară, când s-a încropit un lot pe ultima sută de metri, cu jucători aduși fără a fi testați.

Cu toate astea, antrenorul a precizat că a adus câțiva jucători de la echipele de juniori pe care încearcă să-i formze, astfel încât echipa să se poată ridica, iar ei să-și valorifice experiența pe teren.

 

 

Petre a susținut că atât timp cât va fi antrenorul echipei brăilene va face tot posibilul să împărtășească tot ce a acumulat în perioada cât a jucat fotbal și cât a antrenat, dar pentru asta ar trebui să existe stabilitate și acest oraș să aibă o echipă bună. Petre a spus că își dorește ca Primăria, Consiliul Local și oamenii de afaceri să vină alături de echipă, într-un sezon, la finalul căruia se va împlini 100 de ani de existență a clubului Dacia Unirea Brăila.

La conferință a participat și căpitanul echipei de fotbal, Raul Avram, care a vorbit despre antrenamentele echipei și componența lotului.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry