Dosar penal pentru că nu avea permis de conducere corespunzător!

În data de 17 mai, în jurul orei 08:00, polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Brăila, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din sat. Constantin Gabrielescu, comuna Bordei-Verde, ce conducea un ansamblu de vehicule format din tractor și două remorci, pe DJ 202B, între localitatea Urleasca și Țepeș Vodă, care nu a respectat semnalele sonore și luminoase de la trecerea la nivel cu cale ferată.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, iar cele două remorci nu sunt înmatriculate sau înregistrate.

Astfel, șoferul a fost sancționat contravențional și a fost luată măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv și tractarea unei remorci neîmatriculate sau neîregistrate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry