Două mașini incendiate de o ”mână criminală”, în Radu Negru! Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care puneau în pericol și alte autoturisme!

În noaptea trecută, la ora 00.35, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu două autoturisme aflate într-o parcare pe str. Bărăganului din municipiul Brăila.

La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor și habitaclul unui autoturism și la compartimentul motor, habitaclu și portbagaj la cel de-al doilea. Cele două autoturisme sunt ale aceluiași proprietar.

Au ars cele două autoturisme, unul în proporție de 50% și cel de-al doilea în proporție de 90%. A fost afectat un al treilea autoturism, aflat lângă cele două autoturisme, la care s-a degradat partea laterală stânga spate a acestuia.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acțiunea intenționată sau din culpă a condițiilor de generare a incendiul de o persoană neidentificată la locul intervenției. Incendiul a fost lichidat la ora 01.05 și nu s-au înregistrat victime.         

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry