Două zile de petrecere la Mircea Vodă! Muzica bună și bucatele pe măsură au adunat sute de oameni în fața scenei din parcul public!

A răsunat muzica de petrecere timp de două zile în comuna Mircea Vodă, din județul Brăila. De la târguri cu vânzare, la dansuri populare, sutele de oameni care le-au trecut pragul, de zilele comunei, au fost întâmpinați cu mici sfârâind pe grătare și bucate tradiționale.

Serbarea a început sâmbătă, la orele prânzului, cu o slujbă religioasă susținută de soborul de preoți din comuna Mircea Vodă. Pe scenă a urcat apoi și primarul Ion Ionescu, care i-a urat pe locuitorii comunei și i-a invitat să petreacă împreună cu dansuri și voie bună.

La deschiderea manifestărilor dedicate Zilelor Comunei Mircea Vodă au participat: vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, președintele Consiliului Județean – Iulian Chiriac, prefectul județului Brăila – Iulian Timofei.

Spre seară, momentul cel mai îndrăgit al festivităților a fost concertul susținut de Maria Dragomiroiu, când toți cei prezenți s-au unit în hore și dansuri populare, au chiuit și s-au bucurat de petrecerea organizată de Primăria și Consiliul Local Mircea Vodă.

Cei mai fericiți au fost copiii. Pentru ei Primăria a organizat un târg unde s-au putut juca și câștiga diferite premii, de la dulciuri la animăluțe de pluș.

Atmosfera a fost întreținută de cântăreți de muzică ușoară și populară. Pe scenă au urcat: Maria Dragomiroiu, Rodica Mitran, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Adriana Ochișanu, Nicolae Datcu, Diana Bisinicu, Liviu Puștiu, Chihlimbar, Alessia, Kronos și mulți alții.

Manifestările organizate cu ocazie Zilelor Comunei Mircea Vodă s-au încheiat cu un spectaculos joc de artificii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry