Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

Ieri, 27 ianuarie., în jurul orei 22:20, polițiștii și jandarmii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant de pe raza județului Brăila avea loc o petrecere aniversară la care participau aproximativ 40 de persoane.

În acest context, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 57.450 lei, participanților, organizatorului evenimentului, cât și administratorului restaurantului, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.

În continuare este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise!

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry