Grav accident rutier pe Calea Călărașilor! Un tânăr a fost transportat la spital! Autoturism, inscripționat cu BOLT, răsturnat!

Un grav accident rutier s-a produs în această seară la intersecția străzii Radu S. Campiniu cu Calea Călărașilor

În această seară, în jurul orei 22:00, la intersecția străzilor Calea Călărașilor – Radu S. Campiniu, din municipiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei vehicule. Șoferul din autoturismul inscripționat cu BOLT a ajuns în spital.

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre șoferi, un tânăr, din Brăila, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În acest moment traficul este blocat, circulația fiind deviată de polițiștii rutieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Foarte multe accidente s-au produs în această intersecție din cauza vizibilității reduse a autoturismelor care vin de pe Radu S. Campiniu. Trecerea de pietoni din apropiere și autoturismele parcate pe a doua bandă, de pe Calea Călărașilor, contribuie la producerea unor evenimente rutiere nefericite.

Primăria a amplasat în acea zonă, în apropierea intersecției, mai multe ghivece de flori stradale, tocmai pentru a descuraja parcarea autoturismelor, care blocau vizibilitatea la intrarea în intersecție. Din păcate, în această seară, viteza și-a spus cuvântul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry