ITM Brăila a deschis o anchetă în cazul accidentului din Baldovinești!

În urma evenimentului din data de 02.03.2022,  care a avut loc în localitatea Baldovinești, o echipă de inspectori de muncă din cadru I.T.M. Brăila s-a deplasat la locul accidentului feroviar la halta de mișcare Baldovinești (gara CFR Baldovinești), la trecerea la nivel cu calea ferată.

Din discuțiile avute de reprezentanții I.T.M. Brăila cu șoferul autospecialei și din datele culese de la reprezentanții CFR s-a constatat că evenimentul a fost provocat de șofer care din cauza condițiilor meteo nefavorabile nu ar fi observat semnalele luminoase și acustice și de aceea a fost lovit de un tren InterRegio ce se deplasa pe sensul de mers Brăila-Galați. Din primele cercetari a rezultat că au fost accidentați doi salariați ai CN CFR Suc. Reg. Galați.

Evenimentul a fost cercetat de CN CFR SA sub coordonarea I.T.M. Brăila și s-a stabilit că pentru o persoană implicată, care inițial nu prezenta vătămare, contuzia pe care a suferit-o a evoluat spre o întindere ligamentară la genunchiul stâng și a necesitat concediu medical. Ca urmare evenimentul se încadrează în categoria accidentelor colective și va fi cercetat de către I.T.M. Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry