Jaf la o casă de schimb valutar din Brăila! Tâlharul a fost arestat preventiv!

Duminică după-amiază, la ora 13:45, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Brăila cu privire la faptul că pe strada Calea Galați, în incinta unei societăți de schimb valutar ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societății. 

La fața locului au ajuns imediat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică care l-au imobilizat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, în vârstă 34 de ani, din județul Galați. 

Din casa de schimb valutar a fost sustrasă suma de 2825 de euro și 214 lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate de polițisti, banii fiind găsiți asupra bărbatului în urma controlului corporal efectuat.

Angajata societății, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Braila a fost transportă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, în continuare fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry