Nu doar adolescenții consumă droguri în Brăila! Un bărbat în vârstă de 35 de ani a încercat să-i convingă pe jandarmi că ”se vindecă”!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani depistat de jandarmi cu substanță posibil interzisă a avut o replică mai puțin obișnuită cu privire la prezența acesteia asupra sa.

Brăileanul a încercat să explice echipajului de jandarmerie că are probleme mari de sănătate, iar substanța posibil interzisă din pliculețul găsit asupra sa ar avea de fapt proprietăți de vindecare, prin dizolvarea în apă.

Depistarea a avut loc duminică, 9 octombrie. Bărbatul avea un comportament suspect, fapt care a determinat echipajul de jandarmerie aflat în zonă să-l intercepteze și legitimeze.

În urma controlului corporal, într-unul din buzunarele pantalonilor, a fost găsit un pliculeț care conținea o substanță solidă de tip „cristal” incoloră, substanță posibil a avea efecte psihoactive.

Întrebat despre pliculeț, acesta le-a spus jandarmilor că ar avea probleme mari de sănătate, iar substanța o pune în apa din cadă, pentru a se vindeca.

Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar cercetările sunt continuate de instituțiile abilitate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry